Så här blev jag av med min oönskade hårväxt!

Riktigt varmt välkomna in till min blogg alla underbara quinnor! Jag är så glad över alla er som vill följa med i vad som händer i mitt liv. Inte för att jag tycker att det är något särskilt spännande med just mej, nej, men jag har förstått av era kommentarer att ni gillar det jag skriver om. Äntligen, äntligen säger jag bara, så är den oönskade hårväxten på mina ben borta och tack mina högre makter för det! Jag har fått hjälp av en skönhetssalong i Hässleholm som heter ADlinas salong med en vaxning. Detta är ju ett väldigt bra ställe måste jag säga och det är endast till för oss kvinnor! Adjöss rakhyvlar med irriterande skärskador. Nu när jag har fått hjälp med den här vaxningen så slipper jag att lägga flera timmar varje månad på att raka benen. Så otroligt befriande så ni kan inte ana! Nu har jag fått silkeslena och snygga ben och det här stället ska jag gå tillbaka till flera gånger. 

 

Att få den här fina hjälpen ifrån ADlinas salong är riktigt bra och dessutom prisvärt. Rakhyvlar har kostat mig en hel del genom åren och denna kostnaden slipper jag ju nu. Detta mina finaste läsare är verkligen något som jag skulle rekommendera även er att göra. Vi är många kvinnor som nu kan bli befriade ifrån hårväxt och se fram mot en sommar i shorts eller kort klänning. Eller varför inte prova någon av alla de andra behandlingar som denna skönhetssalong i Hässleholm har att erbjuda? Det finns ett stort urval av olika behandlingar, till exempel: massage, vaxning, hennatatuering, manikyr med mera. Jag rekommenderar verkligen det här stället och är du intresserad av att få veta mer, gå gärna in på deras hemsida.