En skönhetssalong på Gotland

Så har jag då en liten stund över nu efter lunchrasten och då tänkte jag mig att utnyttja tiden effektivt genom att skriva ytterligare ett inlägg här i bloggen. Ännu är det en stund innan jag sätter händerna eftermiddagens arbetsuppgifter. Det är så givande att få berätta för er om vad jag eller någon i familjen har hittat på. Om några månader är det skolavslutning och det får mig att tänka på ett företag som heter TanByEllowill. Både jag och min dotter har varit där flera gånger och fått en snygg spraytan i Visby.  

 

Det var skolavslutning, det skulle bli bal och min dotter ville förstås som alla andra unga kvinnor få göra sig riktigt vacker. Det är ändå bara en enda gång i livet som man tar studenten och då får man väl lov att slå på lite extra stort. Min dotter hade därför bokat en tid på TanByEllowill för att få en festmakeup lagd och också hjälp med en tjusig håruppsättning. Oj vad vacker hon blev. Det såg ut som om hon klev ut på röda mattan på Oscarsgalan i Hollywood när hon kom ut ifrån den här skönhetssalongen! Detta var hon verkligen värd, min älskade och fina dotter som nu skulle ta ett kliv ut i vuxenvärden efter 12 år i skolbänken. TanByEllowill kan erbjuda så många olika tjänster inom skönhet även om de flesta som går dit gör det för att få hjälp med en snygg spraytan på Öland eller Gotland. Nu är det snart dags för en ny kull unga vuxna att ta studenten. Jag kan inte annat än att rekommendera dem att ta kontakt med TanByEllowill för att få fixa till sig inför den stora dagen. Vill ni veta mer om vad det här företaget erbjuder så ska ni förstås gå in på deras hemsida.