Skönhet och snygga naglar är viktigt för mig

Hallå och välkomna in till bloggen idag också och jag hoppas att ni ska tycka om de inlägg som jag tänkt skriva till er idag. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag vars tjänster inom skönhet i Örebro, Karlskoga och i Degerfors är något som många skulle kunna ha nytta av. Tack vare att jag tycker att detta är så bra så ville jag få dela med mig av detta till er mina finaste läsare. Företaget som jag pratar om heter Bella Tesorini. Jag vet att jag har berättat om det här förut, nämligen att skönhet och snygga naglar är riktigt viktigt för mig. Så det får bli en favorit i repris här i bloggen nu när detta ämne hamnar på agendan idag igen. Nu när detta underbara ställe nyligen har öppnat så tänker jag berätta om det för er, för Bella Tesorini är ett ställe där du liksom jag kan få riktigt suverän hjälp med flera riktigt bra tjänster inom skönhet. Dessutom till rabatterade priser då Chonchiglia Tesorini, ägaren till skönhetssalongen Bella Tesorini för närvarande är under utbildning till diplomerad skönhetsterapeut! 

  

Jag är väldigt imponerad av hur noggrann Chonchiglia Tesorini är och att hon steg för steg lyckades bygga upp varenda nagel intill perfektion. Det kanske tog lite längre tid just nu eftersom hon inte är helt färdigutbildad och heller inte har fått in rutinerna till 100 procent, men vad spelar det för roll? Jag hade då ingen brådska och det blev både en och två koppar kaffe inne på salongen och en mycket trevlig pratstund under tiden. Jag tycker verkligen att det här är ett bra ställe för alla oss som söker efter någon behandling inom skönhet i Örebro med omnejd. Jag hoppas att även ni ska upptäcka fördelarna med att gå just till den här skönhetssalongen.