PL massage norrort

Hej och välkomna hit in till bloggen alla trevliga och snälla människor. Det menar jag verkligen för jag får så många fina kommentarer på det som jag berättar. Det känns ännu roligare att dag efter annan få fortsätta att berätta för er om än det ena och än det andra som händer i mitt lilla liv. När jag letade efter ett företag som kan ge massage i Åkersberga så fann jag ett ställe som heter PL massage i norrort. Det här stället ligger i Brottby vilket är riktigt bra, endast några kilometer ifrån Åkersberga. Jag hade länge haft värk i de stora muskelgrupperna i kroppen, särskilt i ländryggen och det är väl ett problem som jag delar med många andra. Jag bestämde mig för att prova massage och det har jag inte ångrat. Det här var ju så bra så jag kommer även i fortsättningen att gå tillbaks till PL massage i norrort för att få den här undergörande behandlingen. Jag menar det verkligen, både under och mirakel hände med min kropp efter den här behandlingen. 

 

Det var längesedan som jag mådde så bra som efter den här massagen. Det var så många spänningar som släppte i min kropp och jag kände mig bokstavligt talat “flera kilo” lättare när jag kom hem den eftermiddagen. Att höra någon säga att det finns starka och välgörande krafter i massage är svårt att ta till sig utan att själv få uppleva detta. Gå inte omkring och lid som jag gjorde. Gå på massage i stället! Var lite mer snälla mot er själva! Är det inte helt fantastiskt säg, att man för en relativt låg kostnad kan få må så här bra? Det finns flera olika slags behandlingar inom massage att välja på, alla är bra på sitt sätt.