Massage för oss i Kiruna

Hej och välkomna hit in till bloggen den här morgonen också alla underbara människor. Det är så roligt att läsa era fina kommentarer på det som jag berättar. Det känns därför ännu viktigare att dag ut och dito in få fortsätta att berätta för er om de olika saker som händer i mitt liv. När jag letade efter ett ställe som kan ge massage i Kiruna så fann jag ett företag som heter Lottas Hud & Hår Kosmetika. Jag hade länge haft värk i kroppen, särskilt i ländryggen för att inte tala om den stelhet i min nacke som jag hade, och det här är nog ett problem som jag delar med många andra. Jag bestämde mig för att ge massagen en chans och det har jag inte ångrat. Det här var ju så välgörande så jag kommer även i fortsättningen att gå tillbaks till Lottas Hud & Hår Kosmetika för att få denna underverksgörande massage i Kiruna. Känslan som jag fick när det onda i musklerna började lösas upp och försvann finns det inga ord för! 

 

Aldrig har jag känt mig så välmående och harmonisk som efter den här massagen. Det var så många spänningar som släppte i min kropp på en och samma gång. Det kändes som om flera kilo betong lossnade från kroppen och försvann ut i tomma intet. Att höra mig berätta om dessa starka och välgörande krafter som finns i massage är nog svårt att ta till sig, det måste upplevas. Gå inte omkring och ha ont som jag gjorde. Gå på massage i stället! Är det inte helt fantastiskt att man för en relativt låg kostnad kan få må så här bra? Massagen har definitivt kommit in i mitt liv för att stanna. Tack alla trogna och lojala läsare för att ni ville läsa här i bloggen också idag!