Massage får mig att må bra

God afton, god afton i hem och stugor! Det värmer i mitt hjärta att ni kommer in till bloggen dag efter dag för att läsa och engagera er i mina inlägg. Jag hoppas ni haft en bra dag och hunnit gå ner i varv efter dagens aktiviteter. För egen del har jag har varit på massage och jag vill förstås tipsa er om någonting som får en att må så otroligt bra. Det finns ett företag att gå till om man söker massage i närheten av Älvängen. Jag har varit på Fyrklövern Hälsa & Massage och kan säga att det är ett bra företag. 

Man märker skillnad till det bättre med en gång efter att ha fått massage. Jag känner mig lugnare och mer balanserad mot innan, men framförallt så har jag nästan ingen värk längre i nacken. Jag önskar inte min värsta ovän att ha sådan värk som jag har haft och jag har gjort vad jag har kunnat för att bli av med värken, alltifrån värktabletter till nackkrage och värmedyna har jag testat men det som har hjälpt bäst är denna massage nära Älvängen. Jag har varit där ett par gånger och kommer fortsätta att gå till Fyrklövern Hälsa & Massage för det är precis den “medicinen” jag behöver. Jag hoppas förstås att ni, mina kära läsare, som vill få massage i Älvängen med omnejd också ska vända er till det här företaget. Det finns många olika behandlingar så det går givetvis att få massage utifrån vad man har för behov eller problem, så oavsett om du har ont i kroppen eller vill få en avkopplande stund så kommer det att finnas någon behandling i massage också för dig.