Jag är så nöjd med denna massage i Uppsala!

Hej och välkomna hit in till bloggen den här eftermiddagen också alla trevliga och fantastiska människor. Det menar jag verkligen för jag får så många fina kommentarer på det som jag berättar. Det känns ännu roligare att dag ut och dito in få fortsätta att berätta för er om de olika saker som händer i mitt liv. När jag letade efter ett företag som kan ge massage i Uppsala så fann jag ett företag som heter Yvonnes Hälsorum. Jag hade länge haft värk i kroppen, särskilt i ländryggen för att inte tala om den stelhet i min nacke som jag hade, och det här är väl ett problem som jag delar med många andra. Jag bestämde mig för att ge massagen en chans och det har jag inte ångrat. Det här var ju så välgörande så jag kommer även i fortsättningen att gå tillbaks till Yvonnes Hälsorum för att få denna mirakelgörande massage i Uppsala. Känslan som jag fick när det onda i musklerna började lösas upp och försvinna går egentligen inte att beskriva i ord. 

 

Det var längesedan som jag kände mig så välmående och harmonisk som efter den här massagen. Det var så många spänningar som släppte i min kropp på en och samma gång. Det kändes som om flera kilo cement lossnade från kroppen och bara försvann. Att höra mig berätta om att det finns starka och välgörande krafter i massage är nog svårt att ta till sig, det måste upplevas. Gå inte omkring och ha ont som jag gjorde. Gå på massage i stället! Är det inte helt fantastiskt säg, att man för en relativt låg kostnad kan få må så här bra? Det finns flera olika slags behandlingar inom massage att välja på hos Yvonnes Hälsorum, alla är bra på sitt sätt.